Jullie Perfecte Galalocatie

Je bent op zoek naar de perfecte locatie voor jullie gala? StudentenGalalocaties heeft alle ervaring in huis op het gebied van het vinden en organiseren van locaties, en vooral voor studenten. Wij weten als geen ander wat jullie zoeken in een locatie, en ook waar jullie juist helemaal niet op zitten te wachten. En dankzij onze jarenlange ervaring hebben we overal in Nederland contacten met kastelen, partycentra, beachclubs, en zelfs boten, mochten jullie voor het ruime sop willen kiezen.

“Dat kost zeker een godsvermogen. Daar gaat ons budget”

Niets is minder waar! Wij zijn ons erg bewust van de budgetten waar jij en je commissie mee moeten werken, en juist daarom werken wij op commissiebasis met de locaties en andere toeleveranciers. Dat is weer een zorg minder

“Dan zul je natuurlijk zien dat StudentenGalalocaties alles voor ons gaat regelen. Wat is dan de lol van in een commissie zitten?”

Geen zorgen! Wij zijn namelijk geen evenementenbureau, en organiseren dus geen gala voor jullie. Wij werken SAMEN met jou en je commissie, leggen voor jullie eerste contacten met verschillende locaties, en zorgen voor heldere offertes en afspraken. De uiteindelijke overeenkomsten en betalingen worden onderling geregeld tussen jullie als opdrachtgever, en de locatie zelf.

Wil je weten hoe makkelijk dit allemaal gaat? Vul dan je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!